Chat with us, powered by LiveChat

Om os

Gaverummet er et danskejet familiefirma som til dagligt drives af mor og datter.
Frem til Coronaen ramte os alle i 2020 drev vi rejsebureau og har gjort det siden 2008. Under Coronaen blev rejsebureauet skiftet ud med passionen for at glæde andre! Det blev til Gaverummet. 
Ideen opstod i denne mærkelige tid, og vores mission med Gaverummet er at give den bedste oplevelse til modtageren af vores gavekurve eller produkter enkeltvis.
Tanken var egentlig, at vi skulle tilbage til rejsebranchen men Gaverummet tog os med storm og vi elsker vores hverdag med webshop, virksomheder og events.
Om det er en lille æske chokolade, en creme, en bog eller den store luksus kurv - vi kræser for alt.
Vi sørger omhyggeligt for indpakning som passer til begivenheden, personen eller perioden. 
Derfor er det også vigtigt for os med dialog  !!! Skriv endelig til os, hvis I har specielle ønsker eller er brændt varm på en kurv men ønsker andre produkter tilføjet eller taget væk.

Vi gør vores bedste for at støtte op om unge iværksættere med brændende ideer eller andre som har en god ide som vi tror på. Flere og flere af vores produkter er dansk produceret og det betyder meget for os og fornemmer også kundernes tilfredshed.
Samtidig gør vi hvad vi kan for hver dag, at gøre vores arbejdsgange og virksomheden mere bæredygtig og grønnere. 
Det er små ting vi løbende rykker på og ændrer ved, så som at bruge genbrugspap og kasser fra andre virksomheder, minimere vores valg af fragtløsninger, så der kun bliver afhentet med bil en gang dagligt osv. 

Vi går 100% efter glade givere og glade modtagere.

Med venlig hilsen

Christina og Emma Schønemann