Chat with us, powered by LiveChat

Alle bliver glade for gaver, stor eller lille. Alle ELSKER at blive huske. Alle vil påskønne bare en lille ting.

Derfor gør vi ligeså meget ud af indpakning og kræser for den lille pakke, som for den kæmpe store gavekurv. Vi har gjort meget ud af, at indkøbe alle former for kurve, bakker, æsker og kasser.

Hvis man har specielle ønsker til hvordan gavekurven/æsken skal være, så send os en mail på bestillinger@gaverummet.dk, så kommer vi med et bud på en flot kurv. Der vil ved valg af andre end engangskruve eller æsker være et mergebyr.

Prisen for disse er selvfølgelig med i vores gaveideer under kategorien "Gavekurve".

 

GAVEKONCEPT

Vores gavekoncept består af et hav af gavemuligheder; vi har vores side med gavekurve, hvor du her kan finde en masse inspiration til din næste gave.

Ønsker du en af disse gavekurve som vi har sammensat, men at der skal tilføjes mere til gaven, så er der mulighed for det. Du skriver blot i kommentarfeltet inden check-ud, at fx xxx-produkterne skal pakkes sammen med den valgte gavekurv. 

Ønsker du derimod ingen af gavekurvene som vi har sammensat som ideer, så er det helt frit til, hvad du gerne vil have lavet din gavekurv med. Du kan frit sammensætte din egen gavekurv på tværs af hele vores sortiment, ved blot at vælge proukterne og putte i kurven. Ved check-ud skriver du i kommentarfeltet, at det hele skal samles til en gavekurv.

 

GAVEINDPAKNING & HÅNDSKREVET KORT
 

Der medfølger altid gratis indpakning ved køb af gavekurv. Indpakningen består for det meste af cellofan som vi bruger til at pakke kurven fint ind i, samt lukker den med bånd. Desuden tilbyder vi også at skrive et kort og lægge i gaven, hvis du har en lille hilsen der skal med til modtageren. 

 

LEVERING

Når gavekurven sendes til modtageren, pakkes den altid forsvarligt ind og sættes i en papkasse. Ved alle ordrer kan vi i vores system skrive på bestillingen, hvor pakken eventuelt må sættes, hvis du ikke ved om modtageren er hjemme til at modtage pakken. Denne information kan du skrive i feltet "Hvor må pakken stilles", og så videregiver vi denne oplysning til fragtmændene.